domingo, 3 de octubre de 2010

NOSALTRES, LES FALUGUES

QUÈ SOM?
Les Falugues, format per dues noies igualadines, neix a partir de la inquietud de crear artesania per a regalar a amics i coneguts intentant utilitzar materials naturals i/o reciclats i fer-ne així un regal únic i personalitzat per a cadascú.




QUÈ FEM?
Segons les habilitats de cadascuna, la gamma que oferim segueix diferents vessants artístiques.
Per una part toquem gènere de punt (bolsos, samarretes, faldilles, vestits, pantalons...). Tenim mostres de material fet per a vendre o simplement per a ensenyar les tipologies per a després poder crear segons el gust que se'ns demani. Intentem, sempre que sigui possible, aprofitar teles que ja no utilitzem per a crear nous productes i ens agrada l'exclusivitat de cada creació.


Per una altra banda fem collarets, pulseres i arrecades, però el que pot semblar interessant són els collarets de minerals. Creiem en l'energia que ens pot aportar un mineral segons la persona, el moment, la situació que ens envolta...i per això intentem buscar un mineral adequat per a fer-ne un collaret.


Començant a forma-nos també en diferentes vessants artesanes, tenim cert material fet amb cuir, i cremes i olis de plantes naturals amb certes propietats segons la planta.


En dues ocasions hem muntat parada en fires d'artesans exposant les nostres creacions. Si us interessa ja anirem informant de les següents fires on ens presentem.




QUI SOM?
    (Falta logo)
"Makaka"




" Pac"  : Montse
- "Makaka" : Paula 


CONTACTE:
 Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per a saber què més fem, o per demanar informació o encàrrecs o el que faci falta, podeu enviar un mail a: piula6@gmail.com


CURIOSITATS:
A petició de la vostra curiositat, us explicarem què són "les falugues". 
Són éssers femenins provinents de la mitologia catalana. Són menudes com un gra d'arròs i viuen al mar, a les coves que porten el seu nom. Quan volen mortificar algun humà, li entren pel nas, les orelles o pels ulls, se li mengen el cuc de les orelles i el deixen sord per tota la vida. Són més perverses que els "Nyitus" que vindrien a ser l'equivalent masculí, i aquests fan perdre la memòria dels humans afectant el cervell.

Que per què hem escollit aquests nom sent un ésser pervers? no tenim malícia, ni fem mal a ningú, simplement hem trobat un nom bonic provinent de la nostra mitologia i, segurament, desconegut per a molts de vosaltres. Esperem almenys que la història us hagi agradat!

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario