viernes, 21 de enero de 2011

Regals i altres

Us ensenyem alguns dels regals i altres coses de les que hem anat fent perquè agafeu idees per a regalar i, si us animeu, podeu fer-nos els encàrregs posant-vos en contacte amb nosaltres. Inclús si us quedeu en blanc amb algun regal, us podem ajudar a escollir el regal, o la forma o les teles que es necessitin per a cada persona en concret...!

  - Això és un coixinet pintat. Era per una nena de 4 anys i a l'interior duia una bosseta de mill que al posar-ho 3 minuts al microones s'escalfa i fa la mateixa funció que una bosseta d'aigua calenta, inclús mantenint l'escalfor durant més estona.


- Gorra pintada (els dibuixos, sense sentit entre ells per a tu, en té per a la persona que se li va regalar!)



- Aquest bolso de la part superior, i el macuto de la part inferior són del mateix model que els de l'apartat de "bolsos i macutos"


 - Pulsera i tovallola (regals d'amics invisibles)





- Collarets per encàrrecs:

 Aquest és un regal especial per a una núvia. Consta de dues pedres diferents: la de sobre és una pedra llunar (ens aporta profunditat en els sentiments i ens obre als impulsos, indicat especialment per a les dones perquè ens ajuda durant els dolors menstruals, després del part i la menopausa i controla cicles hormonals amb els ritmes naturals),  i la de sota que és un ull de tigre (que ens ajuda en cas d'estrés, tensió i protegeix. Aguditza els sentits i ens ajuda a conservar les perspectives en moments que tot ens passa     molt ràpid)


Aquest altre collaret és per a un regal d'aniversari i està fet amb punt de macramé.
La pedra és una Turquesa, indicada per a equilibrar, animar i protegir a qui el porta de les influències estranyes. Fa possible reconèixer els motius de les accions bones i les dolentes per a dominar-nos. Indicat per a moments de cansament, acideses, reuma, gota i mals d'estómac.










 - Caixetes. Són regals personalitzats



 Aquesta caixeta conté un conte escrit a dins.



- Jocs de taula: Scrabble









No hay comentarios:

Publicar un comentario